Essie Neglelak – Gel Couture – All Checked Out

90 kr.

Opdag Essie Gel Couture – All Checked Out! Langtidsholdbar neglelak i smuk rød nuance. Salonresultater hjemme og nem påføring – prøv nu og bliv forelsket.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600123569601 Kategori:

Oplev en ny dimension af sofistikation med Essie’s “All Checked Out” fra den eksklusive Gel Couture kollektion. Denne henrivende brunlige nuance er kompromisløs elegant og fanger tidens mode og trends i ét enkelt strøg. Med det innovative 2-trins gel-system opnår du både en langtidsholdbar og hurtigtørrende neglelak, der oser af kvalitet og skønhed.

Børsten er nænsomt designet med et bredt, afrundet hoved, som følger neglens form, så du let og ubesværet kan påføre din lak præcist og ensartet. Denne funktion giver dig et nærmest fejlfrit resultat og en salon-finish hver gang, så du kan fremstå professionel i din egen stue.

Den hemmelige ingrediens, der adskiller “All Checked Out” fra andre lakker, er dens unikke, milehøje- glans, som sammen med en kritisk holdbarhed sikrer dig en perfekt manikyr i op til 14 dage. Signatur- neglelakken er netop den måde at udtrykke sig på, som moderne kvinder søger i vores dynamiske verden.

Brug Essie’s Gel Couture Top Coat for at give din manikyr et uovertruffent, langtidsholdbart shine og gøre den modstandsdygtig overfor slitage og skrammer. Forkæl dig selv og føl luksusen af “All Checked Out” ved hver berøring – en neglelak, der er så legendarisk som dig selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essie Neglelak – Gel Couture – All Checked Out”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.