Tilbud!

Essie – Neglelak Resort Fling 318 – 13,5 ml

79 kr.

Den uimodståelige Essie Resort Fling 318 neglelak giver holdbare og intense farver til dine negle – Opdag det luksuriøse finish nu på vores webshop

Køb her

Varenummer (SKU): 3955000218736397 Kategori:

Dyp dine negle i en verden af farve og stil med Essie Neglelak Resort Fling 318. Denne uimodståelige nuance får dig straks til at drømme om sol, sand og uforglemmelige ferieeventyr. Med sine 13,5 ml, er denne neglelak flaske fyldt med muligheder for ethvert humør og outfit.

Kom tættere på paradis med farven Resort Fling 318, en unik blanding af en koralfarvet tone og en blød fersken-nuance, der vil transformere dine negle til små kunstværker. Med sin super gode dækkeevne vil denne lak forbløffe dig med sin fyldige farve og lækker tekstur.

Essie er et af verdens førende neglelak brands, der er kendt for sin ekstraordinære evne til at skabe trendy farver ved hver sæson, mens de samtidig formår at forblive tidløse. Sindssyg smukke og fantasifulde farvekreationer er en del af hvad Essie står for.

Tørretiden er kort, så du kan hurtigt komme videre med dine planer uden bekymringer om at ødelægge din nyligt påførte neglelak. Efter en lang dag, vil du stadig se dine negle skinnende og uændrede, da Essie Neglelak Resort Fling 318 sigter efter en lang holdbarhed.

Det er tid til at forkæle dig selv og transformere dine negle med Essie Neglelak Resort Fling 318. Lad dine negle stråle sammen med din personlighed og udtryk dig gennem den livlige og inspirerende farve, som denne neglelak giver dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essie – Neglelak Resort Fling 318 – 13,5 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.